DTS Guide

DTS (Digital Theater System) giver mulighed for en meget dynamisk lyd og surroundlyd i super kvalitet. Til DTS 5.1 bruges 5 højttaler og en subwoofer til lavfrekvente lydeffekter.DTS neo:6 kan skabe 6,0 surround lyd af et stereo signal det er ligesom dolby pro logic 2.


Discrete 6,1

DTS-ES discrete 6,1 er et ægte 6,1 format,hvor en ekstra surround kanal er indkodet i dts signalet. Man får en bedre rumvirkning i surround kanaleren med fuld 360 graders lokalisering og en super surroundlyd.Dvdfilm med dts-es lyd er kompatiblet med alle anlæg som har en dts dekoder. Gælder også dts-es matrix.


Matrix 6,1

DTS-ES matrix 6,1 er ikke et ægte 6,1 format.Her er en ekstra surround kanal indmixet sammen med venstre og højre surround kanal ved hjælp af en matrix teknik.En dts dekoder kan derefter lave et signal til surround back kanalen,som placeres bag ved dig og får dig til at føle,at du midt i handlingen.
 
 &

DTS 96kHZ/24 bit er et nyt format fra dts med samme lydkvalitet som på masterbåndet fra filmstudiet. Det kræver en surroundforstærker som har indbygget en DTS dekoder som kan afspille DTS 96/24 for at kunne høre den helt rigtige DTS lyd. Det er muligt at afspille et almindeligt dts signal hvis surroundforstærkeren  ikke har indbygget dekoder til DTS 96/24.DTS-HD High Resolution Audio er udviklet til brug sammen med HDTV og Blu-ray. DTS-HD High Resolution Audio understøtter op til 7.1 kanaler med 96 Khz/24-bit sampling rate og opløsning.DTS-HD Master Audio er i stand til at gengive lyd som er bit for bit og identisk med det originale masterbånd. DTS-HD Master Audio gengiver lyd i super høj variabel bit-rates 24.5 Mbps på Blu-ray og dette er langt mere end DTS lyd på en standard dvd. Med DTS-HD Master Audio vil der være mulighed for at opleve film og musik præcis som instruktøren eller musikeren påtænkt lyden skulle lyde.
 
 
Vær forberedt på den forbedrede fordybelse og øget realisme i DTS: X skaber den mest livagtige, multi-dimensional lyd oplevelse nogensinde.
 
En af de største fordele ved DTS: X er evnen til at gengive lyd perfekt tværs over enhver type højttaler layout, fra hundredvis af højttalere ned til hovedtelefoner. Fordi DTS: X ikke kræver nogen specifik højttaler layout, kan du installere din højttaler i hjemmebiografen som du ønsker.

Læs mere om DTS på deres hjemmeside